PENNY & FRIENDS

JUL!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Julen är på gång! Förutom smarta tips om hur du får det julmysigt i stallet så kommer du få reda på exakt vilken jultyp du är och vad som krävs för att köra med släde.
• Pepparkaksform: Bocken och grisen börjar bli lite trista va? Den godaste pepparkakan är såklart i form av en häst!
• Julset: Maffigt julkit med klistermärken, etiketter, vykort och granpynt. Kort sagt allt du behöver för att få en hästig jul.

Du får en av böckerna:

Drömponnyn – Läsnivå 1
Av Amanda Wills
Ett underligt hus högt uppe på en klippa vid havet. Och en ännu underligare faster. Som tror på magi … Hur ska Ella stå ut en hel vecka här? På natten drömmer hon konstiga drömmar om en ponny. För det är väl bara drömmar? Eller …?

Sommaren med Prince – Läsnivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser
I den här boken får du både hästar och datorspel – den perfekta kombon!
Paley ser inte fram emot att tillbringa sommaren på en hästranch. Hon försvinner hellre in i sitt datorspel. I verkligheten är saker och ting mycket svårare. När en märklig upptäckt görs nära ranchen sätts Paleys mod ordentligt på prov. Och verkligheten blir plötsligt minst lika spännande som hennes spel.

 

Vill du hoppa över nästa box, logga in på “Min sida“. Sista avbeställningsdatum: 8 december 2020.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir.