GIRL:IT

IN THE MOOD!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: IN THE MOOD! Hösten är väl den mest perfekta årstiden att mysa och slappa! Bjud in till en myskväll med kompisarna; baka, pyssla och kolla någon härlig film tillsammans! Kanske pratar ni också om det här med att ljuga, och vad lögner kan ställa till med. Vi peppar och tipsar hur du ska göra.
• Mjukisdjur: Bergsgorilla! Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade Bergsgorillan.
• Hårklämma: Smart och trendig guldfärgad hårklämma i metall.
• Överraskning: Något extra till dig! Vad får du veta när du får boxen.

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt – och De Nördiga Feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
I Sagolandet förlorar goda féer och gudmödrar sina jobb – och de har blivit ersatta av De Nordiga Feerna. Till skillnad från traditionella goda féer, som ger alla tre önskningar var, så har De Nördiga Feerna en hemsida, där vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Vad skulle kunna gå fel …?

Level Up! – De stora kampen – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA!

Flo och Max kastas in i ett spel där lag med olika, helgalna varelser slåss på episka arenor. När tävlingen är på väg att starta har Flo och Max fortfarande inget eget lag! De två vännerna måste verkligen bli kreativa om de vill ha en chans att vinna …

Kan Flo och Max bli kampens mästare eller blir det GAME OVER?

Aldrig någonsin– Läsnivå 2
Av Tom Ellen & Lucy Ivison
Skolresan till den franska skidorten går inte som planerat. Matilda, som kallas Dansmusen, har bråkat med sina tjejkompisar och Jack vet inte alls hur han ska prata med tjejer. Men när en fransk popstjärna – som ser ut precis som Jack – anländer på orten, så börjar de snöiga backarna bli lite mer intressanta …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 8 september 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).