PENNY & FRIENDS

HÖSTMYS!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Hösten är här och i Penny-magasinet gör vi allt för att det ska bli så hög mysfaktor som möjligt. Dessutom kollar vi in den mäktiga Shire-hästen.
• Dörrposter: 180 x 58 cm stor poster till din dörr!
• Gympapåse: Hästsnygg gympapåse till stallet eller gympan.
• Överraskning: Superhemlig extragrej till dig!

Du får en av böckerna:

Ponnylånet – Läsnivå 1
Av Malin Stehn
Så orättvist! Stinas storasyster Alice får rida ut i skogen med sina kompisar. Men det får inte Stina! Och till råga på allt blir ridlektionen inställd.

Men då får Stina en idé. Tänk om hon och bästisen skulle ta och ”låna” varsin ponny för en liten tur? Det kan väl inte bli några problem …?

Hästtjejen – Läsnivå 2
Av Carrie Seim
Wills går i sjunde klass och är upp över mulen förälskad i hästar! Hon blir överlycklig när hon får chansen att börja rida hos den prestigefyllda Oakwoods ridakademi. Men Amara, drottningen av #Hästtjejer, kommer inte låta nördiga Wills trava in i deras ridklubb så lätt. Men med hästen Clyde vid Wills sida blir det säkert kul!

Galoppera in i #Hästtjejernas värld och följ med Wills när hon navigerar sig fram i hästvärlden!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Världen bakom tavlorna
Av Alexander Vance
Det finns en värld bakom tavelduken. En värld där konst lever, andas, skapar och förstör.

Claudia Miravista älskar konst, men ser bara det som finns på ytan. I alla fall tills pojken Pim dyker upp i en av hennes tavlor. Pim har varit instängd i världen bakom tavlorna i flera hundra år, på grund av en elak häxas förbannelse. Claudia är hans enda hopp att bli fri.

Med hjälp av en gammal konstnär och hennes magiska matlagning kommer Claudia in i konstens underbara och skrämmande värld. Claudia måste förstöra häxans makt och befria Pim. Men ingenting är riktigt som det verkar vara. Inte ens vänskap.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 28 september 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).