PENNY & FRIENDS

HOPPNING!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: I nya magasinet lever vi på hoppet! Häng med!
Metallskylt: Superfin skylt i metall att hänga upp i rummet eller i stallet.
Hästsko-nyckelring: Med den här hamnar dina nycklar i gott sällskap!
Samlarmapp: Samla alla dina viktiga papper här!

Du får en av böckerna:

En ponny för Alice – Läsnivå 1
Amanda Wills
Alice älskar att vara på granngården. Julia, som bor där, driver ett djurhem. En dag kommer en kolsvart ponny dit. Julia är rädd att han inte ska klara sig. Men Alice döper honom till Midnight Star. Hon sköter om honom och han blir bättre. Fast när djuren mår bra igen, adopteras de bort. Hur ska Alice någonsin kunna säga hejdå till Star?

Circus Maximus – Kapplöpning på liv och död – Läsnivå 2
Av Annelise Gray
Tolvåriga Dido drömmer om att bli den första kvinnliga vagnsköraren på Circus Maximus. Hon hoppas att hon ska få träna och köra med den temperamentsfulla hästen Porcellus. Men flickor får inte lov att tävla i kapplöpning, så Dido får nöja sig med att hjälpa sin pappa Antonius med att träna det Gröna lagets hästar. När något fruktansvärt inträffar måste hon söka hjälp från oväntat håll. Vad kommer hända med hennes dröm om att tävla inne på Circus Maximus? Och kommer hon någonsin få återse sin älskade Porcellus? Följ med på en spännande resa tillbaka i tiden, till rommarriket och hästkapplöpningarna på den legendariska arenan Circus Maximus!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 7 september 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

På grund av ökade omkostnader höjs priset med 10 kr fr.o.m. nästa box.