GIRL:IT

NÄSTA BOX: HI TECH!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Hi tech! Det mesta runt oss är hi tech. Man kanske inte tänker på det, för vi är ju så vana vid våra mobiler, datorer, gaming, streamingtjänster … Och det finns massor med roliga jobb, som man kanske inte tänker på. Desstuom förklarar vi AI och berättar roliga fakta om internet. Låt det bara inte bli för mycket, ibland måste hjärnan koppla bort tekniken och bara göra heeelt andra saker, lite mandala till exempel!
• Mobil-laddare: Färgglad laddare som passar till de flesta mobiler.
• Mobil-stickers: Roliga stickers att sätta på din mobil.
• Överraskning: En överraskning är en överraskning!

Du får en av böckerna:

Mysteriet med Klubbhuset – Läsnivå Start
Av Erika McGann
Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! De utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus! Gänget gör sig snabbt hemma i klubbhuset, där de börjar planera sitt nästa äventyr, då de inser att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus?

Följ med Cass och gänget när de undersöker mysteriet med Klubbhuset!

En evig sommardag – Läsnivå 1
Av Dorian Cirrone
Tänk om du fick chansen att leva i en evig sommar! Skulle du göra det då? På sin sista sommarlovsdag hittar Haleigh en förpackning med mystiska oljefärger i sin ryggsäck. Hon målar en tavla med dem och nästa dag vaknar hon upp … till samma dag som igår? Färgerna är magiska! Nu har hon en möjlighet att få stanna i sommaren för alltid! Men det har ett högt pris att stanna på en och samma plats för alltid …

Hemligheter och symaskiner Läsnivå 2
Av Katy Cannon
Grace hade en plan för det här året − få huvudrollen i skolpjäsen och stå i rampljuset. Att lära sig sy ingick inte i den planen. Men efter att ha fått veta en stor familjehemlighet behöver hennes familj verkligen lappas ihop, och det är upp till Grace att göra det.

Och varför känns det så himla viktigt att bevisa för den nya killen Connor att hon verkligen har förändrats?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 1 oktober 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).