PENNY & FRIENDS

HÄSTKOLL!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Klickerträning, vem som gör vad i ridhuset, hur smart är egentligen en häst och mycket annat får du koll på i nya magasinet!
Sliding puzzle: Lyckas du få ordning på bitarna i det här luriga pusslet?
Labyrintspel: Testa balanssinnet och tålamodet med det här labyrintspelet.

Du får en av böckerna:

Djurvännerna – Den hemliga ponnyn – Läsnivå 1
Av Kelly McKain
Leah och Amy är varandras motsatser. Men när det kommer till att hjälpa djur i fara, då är de det perfekta teamet! Tjejerna ser fram emot en lång sommar på Stall Vita Hästen, men när saker börjar försvinna från gården kastas de plötsligt in i ett äventyr. Ganska snabbt hittar de en misstänkt tjuv, men när de undersöker närmre blir de överraskade. Mitt i mysteriet hittar de en hemlig ponny som är i akut behov av deras hjälp.

Min vän Diabolo – Läsnivå 2
Av Gabi Berktold
Stallförbud!? Mamma kan inte mena allvar! Om hon bara visste vad som hände i stallet igår kväll … Ricky måste tillbaka till Diabolo. Så snart som möjligt. Diabolo behöver henne mer än någonsin. Hur kan mamma tro att Ricky ska kunna vända ryggen åt sin vän? Vad spelar dåliga betyg för roll när en häst svävar i fara …?!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 20 april 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).