PENNY & FRIENDS

HÄST ÄR BÄST!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Häst är bäst, så är det bara! Här kommer ett helt magasin med bevis på det.
• Crazy Aaron´s Mini Thinking putty, Daydream: Giftfri fidget-lera som aldrig torkar ut. Håller händerna sysselsatta och går att forma till vad som helst. Lilaglittrig! Mått: 5,5 cm.
• Pussel: 100 bitar hästpussel!

Du får en av böckerna:

Pysen & Petrine – Läsnivå 1
Kirsten Sonne Harild
En ponny som första pris. Petrine tycker inte det låter något vidare. Men mamma envisas med att köpa en lott. Och vinner! Vad ska Petrine göra nu? Hon har aldrig ridit! Den där toviga lilla ponnyn ser dessutom ut att både kunna sparkas och bitas …

Häst på annat vis – Läsnivå 2
Av Cecilia Wedmark
Ända sedan olyckan har Ragna undvikit allt som har med hästar och ridning att göra. Men det är svårt när det enda som ens kompisar kan prata om är livet i stallet och när de hela tiden frågar om Ragna hittat en ny häst att köpa än? Tur att Sofia, tjejen som vill bli veterinär, också går i klassen. Med henne kan Ragna få vara sig själv, utan att behöva tänka på hästar, eller olyckan. Men så tar Sofia med sig Ragna till sin kusins gård, där det finns tre hästar. Ska Ragna våga vara runt hästar igen? Eller kan man kanske ha häst på ett annat vis?

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Nancy Parker – Spöken & smugglare Läsnivå 2
Av Julia Lee
Jag sitter i sängen på mitt nya rum. Det är mitt i natten och jag har inte sovit en blund. Varenda bit av mig är redo att upptäcka ännu en KONSTIG HÄNDELSE. Inte för att någonting har hänt. Men jag är rädd att det ska hända.

Nancy Parker tror att lyckan är gjord när hon hittar det perfekta jobbet i ett gammalt hus vid havet. Men spöklika ljud får Nancy att damma av sin detektivhatt. Vilka skrämmande hemligheter kommer hon att hitta under sin utredning? Vem (eller vad) är det som egentligen ger ifrån sig de mystiska knarrandena och dunsarna, som bara Nancy verkar höra? Vill någon (eller något) ha ut dem ur huset? Och vilka faror innehåller den mörka och fuktiga källaren…?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 18 juli 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).