GIRL:IT

HAPPY EASTER!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Med påsken börjar våren! Och visst är gult en riktig favoritfärg som lyser upp?! Testa dig – vilket påskägg är du? Låt kreativiteten flöda med roligt pyssel. Vi har också samlat helknasiga och roliga djurarter från hela världen. Och som alltid får du många fina posters att hänga på väggen!
Mjukispenna: Gullig klämpenna att ha i skolan eller hemma!
Suddisar: Finfina små kaniner och morötter som suddisar.

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Den förtrollade valpen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Vad skulle du göra om du hade ett magiskt armband som gjorde att leksaker blev levande? Evies farmor har skickat ett nytt armband och den här gången blir ett gosedjur en riktig, livs levande hund! Hur ska Evie och hennes vänner lösa det här äventyret? Följ med i den andra boken om Evie och hennes magiska armband!

Runornas gåta – Läsnivå 1
Av Janina Ramirez
Alva rusar genom skogen i nattens mörker med sin tama varg, Fenrir. Att vara ute ensam när främlingar landat på ön, folk har försvunnit och det ryktas om en hemlig skatt är kanske inte det klokaste. Men om hon någonsin vill bli en utredare som sin farbror Magnus måste hon våga ta risker.  Vad Alva upptäcker skapar fler frågor än svar och snart har hon påbörjat en farlig resa – kommer den leda till sanningen, eller skatter? Följ med på ett vikingaäventyr och lär dig allt om att läsa runor!

Världen bakom tavlorna – Läsnivå 2
Av Alexander Vance
Det finns en värld bakom tavelduken. En värld där konst lever, andas, skapar och förstör. Claudia Miravista älskar konst, men ser bara det som finns på ytan. I alla fall tills pojken Pim dyker upp i en av hennes tavlor. Pim har varit instängd i världen bakom tavlorna i flera hundra år, på grund av en elak häxas förbannelse. Claudia är hans enda hopp att bli fri. måste förstöra häxans makt och befria Pim. Men ingenting är riktigt som det verkar vara. Inte ens vänskap. Följ med på ett magiskt äventyr och lär dig samtidigt allt om konsthistoria!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 23 mars 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).