PENNY & FRIENDS

GOTT NYTT HÄSTÅR!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Nytt år, nya söta hästar! Vi spanar in olika täcken och tips för att hålla hästen varm, tittar lite närmare på livet som bonde och massa annat kul!
• 3-i-rad: Dubbelsidigt, magnetiskt spel att utmana någon på. Mått 10×10 cm.
• Gummiborste till hästen: Fin, hjärtformad, borste!
• Överraskning: Nej, det avslöjar vi minsann inte!

Du får en av böckerna:

Floras chans – Läsnivå 1
Av Malin Eriksson Sjögärd
Äntligen börjar ridlägret – som Flora har längtat! Alla kommer få en egen lägerhäst och de kommer få rida två gånger varje dag. Det ska bli så underbart. När hästarna delas ut får Flora den duktiga tävlingshästen Grandessa. Flora tror knappt det är sant! Men Grandessa är pigg och svår att rida. Tänk om Flora inte klarar av henne? Tvivlet och rädslan gnager i Flora … Ska Flora våga ge Grandessa, och sig själv, en riktig chans?

Astra – Läsnivå 2
Av Chris Platt
Lilys mamma drömde om att tävla i distansritt med hästen Astra. Men en olycka kostade henne livet. Nu gör Lily allt för att uppfylla sin mammas dröm. Fast det finns ett problem – pappa har sagt att Lily aldrig får rida igen. Speciellt inte på Astra …

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Nancy Parker – Deckargåta
Av Julia Lee
Nancy har precis fått sitt första jobb som tjänsteflicka hos fru Bryce. Det är kanske inte hennes drömjobb – hon skulle hellre bli detektiv och lösa massa mysterier, som i alla deckarromaner hon läser. Men hon upptäcker snart att det minsann händer mystiska saker rakt framför näsan på henne … Dags för Nancy Parker att börja arbeta – och inte bara med dammvippan, utan även med sin alldeles egen deckargåta!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 10 januari 2023.