PENNY & FRIENDS

GOTT NYTT HÄSTÅR!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: 2024 – vi känner på oss att det kommer bli det bästa och hästigaste året någonsin!
• Mössa med reflekterande tryck: Mysig mössa som ser till att du syns.
• Karbinhake: Smart och praktisk till det mesta.

Du får en av böckerna:

Snöponnyns hemlighet – Läsnivå 1
Av Pamela Kavanagh
Mitt i den yrande snöstormen dyker den upp – snöponnyn. Toppen … Izzie har ju fått nog av hästar. Men var kommer ponnyn ifrån? Och varför uppför sig gårdens djur så underligt mot den?

På tal om underligt … Izzies mamma börjar prata om önskningar till månen och gamla skrönor om spökhästar. Izzie håller på att bli tokig. Varför skulle den snövita ponnyn tvunget dyka upp just på deras gård?!

Circus Maximus – Rivaler på kapplöpningsbanan – Läsnivå 2
Av Annelise Gray
Dido är den enda flickan som någonsin har tävlat och vunnit på Circus Maximus, den legendariska arenan i Rom. Men nu måste hon och hennes älskade häst, Porcellus, hålla sig gömda efter att kejsare Caligula satt ett pris på deras huvuden.

Kan Dido överlista kejsaren och hans prisjägare? Och kommer en chockerande familjehemlighet stoppa henne, eller sporra henne att börja tävla igen? Kanske kan ett enögt sto med ett hjärta lika modigt som Didos, hjälpa henne att ta sig tillbaka till kapplöpningsbanan.

Följ med på en spännande resa tillbaka i tiden, till romarriket och hästkapplöpningarna på de legendariska arenorna!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Världen bakom tavlorna Läsnivå 2
Av Alexander Vance
Det finns en värld bakom tavelduken. En värld där konst lever, andas, skapar och förstör.

Claudia Miravista älskar konst, men ser bara det som finns på ytan. I alla fall tills pojken Pim dyker upp i en av hennes tavlor. Pim har varit instängd i världen bakom tavlorna i flera hundra år, på grund av en elak häxas förbannelse. Claudia är hans enda hopp att bli fri.

Med hjälp av en gammal konstnär och hennes magiska matlagning kommer Claudia in i konstens underbara och skrämmande värld. Claudia måste förstöra häxans makt och befria Pim. Men ingenting är riktigt som det verkar vara. Inte ens vänskap.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 9 januari 2024.

På grund av ökade inköps-, tryck- och fraktkostnader så höjs priset med 10 kr fr.o m denna box.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).