PENNY & FRIENDS

GOD JUL!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Nu är det jul igen! Juligaste och hästigaste läsningen har du här!
• Reflex: Snygg och praktisk. Givetvis CE-godkänd.
• Julstrumpa: Mysig hästjulstrumpa.
• Överraskning: Superhemlig extrasak till dig!

Du får en av böckerna:

Ponnylägret – Chloe och Cracker – Läsnivå 1
Av Kelly McKain
Jag har en egen ponny i en vecka!
Jag vill så gärna vinna hopptävlingen på Charm, den perfekta ponnyn. Men istället har jag fått Cracker! Är min dröm om att rida felfritt, helt omöjlig nu? Följ med Chloe under en vecka på Solbackas ridläger – kommer hon lära sig rida Cracker eller kommer det sluta med ett dopp i vattengraven?!

Hotell Gröna hästen – Läsnivå 2
Av Isolde Pullum
14-åriga Jenna har just flyttat till Hotell Gröna Hästen, som hennes föräldrar köpt. Med på köpet fick de ponnyn Tufty. Men han är gammal och trött, och det Jenna egentligen drömmer om är en tävlingshäst. Så en dag dyker Steve upp på hotellet. Han har två fullblodshästar som Jenna får rida ibland. När Steve råkar i knipa tvekar hon därför inte att hjälpa honom. Fast hon måste korsa landsvägen. I beck-mörker. Med två hästar. Och fast den gröna hästen visat sig. Något som Jenna mycket väl vet betyder otur!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 14 december 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).