PENNY & FRIENDS

GNÄGG-KUL!

DU FÅR:
• Penny & Friends-magasinet: Hästar är inte bara gulliga, de är även väldigt roliga! Det kommer du snart att märka.
• Virkad nyckelring: Söt liten grön krabat till din nyckel.
• Dörrhängare: Dörrhängare med roligt dubbelsidigt tryck.
• Kortlek: En hästig kortlek till dig!

Du får en av böckerna:

En vän i stallet – Läsnivå 1
Av Malin Eriksson
En egen ponny!? Lina kan knappt tro att det är sant. Nu kanske Ellen och Myra äntligen vill bli hennes vänner … Men att äga en ponny visar sig vara svårare än väntat. Simba har en stark vilja och Lina får kämpa för att klara av honom. Dessutom vill pappa att hon ska vara med i ridskolans tävling. Hur ska det gå?!

Westerndrömmar – Läsnivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber Keyser
Ella ser fram emot sommaren på ranchen. Hon ska visa att hon är bäst på hästryggen. För att rida – hur svårt kan det vara?! Fast hästen Figure Eight vill inte alls lyssna på henne. Hur ska de då vinna westerntävlingen? Den enda som kan hjälpa dem är Jordan – tjejen som inte pratar med någon. Tur att Ella inte ger upp så lätt!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
De övergivna
Av Carlie Sorosiak
Ända sedan hennes syster Grace rymde mitt i natten, utan att ens säga hejdå, har Linny varit intresserad av människor som försvinner. Sebastian kan berätta allt om hur många galaxer det finns, eller hur mycket plutonium väger. Men han vet inte vem hans riktiga pappa är. Trots att de aldrig träffats har Linny och Sebastian något gemensamt: De är båda besatta av den berömda författaren Álvaro Herrera, som försvann spårlöst för tre år sedan, men som plötsligt dykt upp igen. Ju mer Linny och Sebastian lär sig om mysteriet med Álvaro, ju närmare kommer de svar – på mer än ett mysterium.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 9 maj 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).