GIRL:IT

GLOW UP!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Glow up! Hitta din inre glöd och lär dig stå upp för dig själv! Vilken stjärna delar du glöd med? Gör vårt roliga test så får du veta. Sugen på att förändra ditt rum? I nästa nummer får du tips på roliga sätt att göra det. Och så tipsar vi om kul, konstnärliga konton att följa på Instagram och dessutom spännande fakta om vulkaner. Let´s glow!
• Crazy Aarons fidget-lera: Det glittrar om mini putty Starfish! Kul lera att använda igen och igen, den torkar aldrig ut. Mått: 5,5 cm.
• Reflekterande nyckelring: Hitta nycklarna snabbt i väskan med denna reflekterande nyckelring.
• Överraskning: Något litet extra till dig!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Älvornas bo – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tänk om du hade ett magiskt armband som gjorde att du kunde trolla fram vad som helst? När Evie hittar några busiga älvor i trädgården intill vet hon att det är dags att bege sig ut på ett nytt magiskt äventyr!

Runornas gåta – ett vikingamysterium – Läsnivå 1
Av Janina Ramirez
Alva rusar genom skogen i nattens mörker med sin tama varg, Fenrir. Att vara ute ensam när främlingar landat på ön, folk har försvunnit och det ryktas om en hemlig skatt är kanske inte det klokaste. Men om hon någonsin vill bli en utredare som sin farbror Magnus måste hon våga ta risker. Hon måste vara först vid brottsplatsen, innan alla ledtrådar försvunnit!

Vad Alva upptäcker skapar fler frågor än svar och snart har hon påbörjat en farlig resa – kommer den leda till sanningen, eller skatter?

Den svarta svanenLäsnivå 2
Av Catherine Fisher
En osynlig flicka, ett parlament av ugglor och en penna som skriver av sig själv – vägen till Den svarta svanens trädgård kanske blir Serens, Tomos och den mekaniska kråkans farligaste äventyr hittills.

Lyckas de hjälpa kråkan att återfå sin mänskliga form igen? Och kommer de att hinna tillbaka till Plas-y-Fran innan det är för sent?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 7 september 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).