GIRL:IT

GLAD PÅSK!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Glad påsk! Påsken står för dörren, och med den börjar våren äntligen på riktigt! Kul pyssel är att måla ägg, vi visar roliga och annorlunda sätt. Och så tyder vi drömmar och kollar in andra högtider jorden runt som vi gärna hade firat.
• Fönster-stickers: Söta påsk-stickers att dekorera fönstret med.
• Photo-props: Bilderna blir roligare med 4 gulliga photo-props.
• Överraskning: Superhemlig påskpresent till dig!

Du får en av böckerna:

En hemlig drake – Läsnivå Start
Av Moa Mansén
– Jag önskar …, säger Siri tyst för sig själv. Men varför önska sådant som inte kan hända? Det är då hon hör det. Ett plopp. Alldeles bakom henne. Och en duns. Hon vänder sig om, blinkar, och så är den där. En drake.

Siri älskar djur över allt annat. Tänk att få ha ett eget husdjur! Men Teo, Siris bror, är jätteallergisk och mamma säger nej till att ha djur hemma. När Siri läser en gammal sagobok så önskar hon sig något. Och det är då draken dyker upp. Har hon önskat dit en drake …?

Level Up – Sisten ut – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA!

Flo och Max kastas in i ett spel där de måste vara på sin vakt för att överleva. När deras vänner dyker upp i spelet är det omöjligt att veta vem de kan lita på. Tiden håller på att rinna ut och safe zone-området krymper snabbt … Kan Flo och Max bli de sista spelarna kvar eller blir det GAME OVER?

Utan filter – Läsnivå 2
Av Anna Mainwaring
Tulip är känd för sina sminkvideor och när hon blir utmanad till att vara med i ett överlevnadsprogram på tv tackar hon ja för att få undkomma sin tokiga mamma, som tycker att allt i deras liv passar på sociala medier. Alla förväntar sig att Tulip ska misslyckas, men kan hon bevisa för världen, och Harvey, den söte nye killen som börjat på hennes skola, att hon är mer än bara ett sött ansikte, som kan mycket om smink? Kommer Tulip lyckas lägga ifrån sig sin telefon och sitt smink tillräckligt länge för att inse att hon klarar sig utan dem båda? Följ med på en reality-upplevelse utöver det vanliga!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 23 mars 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).