GIRL:IT

GAME:ON!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: GAME:ON! Vilken app är din favoritapp? Och kul info; visste du det här om dataspel genom tiderna! Vad kollar egentligen kändisarna på i sina mobiler? Det får du veta i nästa nummer. Men hur kul det än är att spela och scrolla runt så är det viktigt att ha en skärmfri dag då och då. Svårt att hitta på vad du ska göra då? Vi ger tips på roliga saker man kan göra utan mobilen.
• Mjukisdjur: Noshörning! Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade noshörningen.
Mobilpenna: Använd till mobilen eller surfplattan, så håller du skärmen fri från fingeravtryck.

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt – och de försvunna prinsarna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Den här sagan har allt: Blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt! Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi!

Level Up – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Bästa kompisarna Flo och Max har fastnat i ett datorspel, där alla är ute efter dem …

Det är dags för dem båda att levla! Flo har spelat Star Smasher tusen gånger. Men spelet är inte riktigt lika lätt när man själv är med i det och står öga mot öga med den ondskefulla kejsaren och hans armé … Kan Flo och Max rädda kejsarriket och sig själva? Eller kommer det bli GAME OVER?

Törst – Läsnivå 2
Av Lizzie Wilcock
Karanda behöver ingen. Tycker hon. På väg till sitt sextonde fosterhem kraschar bilen hon åker med. Plötsligt är hon ensam i vildmarken. Det enda hon har med sig är en ryggsäck, en flaska vatten och en gammal bild av en mamma som hon inte har sett på åratal. Det här är hennes chans att fly från sitt gamla liv! Det finns bara ett problem … åttaåriga Solomon.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 6 februari 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).