PENNY & FRIENDS

FÖL!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Föl, föl och ännu mera föl blir det i detta nummer. Missa inte vår fölgenerator som avslöjar namnet på “ditt” föl!
• Föl-pussel: Lyckas du lösa 100-bitarspusslet?
• Dörrposter: 58 x 180 cm stor med världens gulligaste föl.
• Karbinhake: Superpraktisk och snygg!

Du får en av böckerna:

Ponnytokiga Prinsessan – Läsnivå 1
Av Diana Kimpton
Ett kungligt stall fullt av fina hästar. Låter toppen, eller hur? Men för prinsessan Ellie består livet mer av vinklektioner än ridlektioner. Trist! Som tur är låter den nya stallskötaren henne hjälpa till i stallet. Men vad är det för mystisk flicka som smyger runt bland hästarna? Kan hon vara inblandad i ponnyn Sundances försvinnande?

Westerndrömmar – Läsnivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber Keyser
Ella ser fram emot sommaren på ranchen. Hon ska visa att hon är bäst på hästryggen. För att rida – hur svårt kan det vara?! Fast hästen Figure Eight vill inte alls lyssna på henne. Hur ska de då vinna westerntävlingen? Den enda som kan hjälpa dem är Jordan – tjejen som inte pratar med någon. Tur att Ella inte ger upp så lätt!

 

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 13 april 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).