PENNY & FRIENDS

FÖL-BOXEN!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Fantastiska föl! Vi berättar allt du behöver veta och bjuder på massa rolig fakta. Sedan tittar vi lite extra på den danska rasen knabstrupper.
Vridbara kritor: 8 fiffiga, vridbara kritor i olika färger. Perfekta att rita och färglägga hästar med.
• Ritbok: Med steg för steg-instruktioner och tips visar vi hur du lär dig rita hela hästen – från ögon och öron till hela hästen i full galopp. 50 sidor!

Du får en av böckerna:

Ponnylägret – Poppy och Prins – Läsnivå 1
Av Kelly McKain
Jag kan inte fatta att jag äntligen är på Ponnylägret! Men grejen är den att jag inte har ridit sen jag trillade av på hopptävlingen förra månaden. Jag hoppas att jag kan få mina nerver under kontroll och komma tillbaka upp i sadeln! Följ med Poppy under en vecka på Solbackas ridläger – kommer hon lyckas tygla sin rädsla eller kommer hon bli tvungen att stanna på marken?!

Ingen annan häst – Läsnivå 2
Av Malin Eriksson
Mira har äntligen fått en alldeles egen häst! Jullan är från morbror Manges travstall, och Mira ska utbilda henne till ridtravare. Men det visar sig vara svårare än Mira räknat med. Hennes kompisar på ridskolan säger att travare inte kan bli bra ridhästar. Inte blir det lättare när Sara flyttar in i hennes stall med sina två tävlingsponnyer. Ska Mira lyckas visa alla att Jullan är en bra ridhäst?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 15 maj 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).