PENNY & FRIENDS

FÖL!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Lita på att det blir gott om föl-sötisar i nya magasinet – och massa annat kul också förstås!
• Örngott: Superfint örngott att drömma hästiga drömmar på. Mått: 50×60 cm.
• Överraskning: Jättehemlig extragrej till dig!

Du får en av böckerna:

I flygande tölt – Läsnivå 1
Av Cecilia Wedmark
Att tvingas flytta till ett annat land är inte lätt. Fia vet. Hur ska det till exempel gå för Pegasus – den vackra vildponnyn hon lämnat bakom sig? Varenda dag är en kamp mot oron och saknaden. Ända tills islandshästen Tryggur dyker upp …

Hästsommar – Läsnivå 2
Av Sonja Kaiblinger
Malina har inga större förhoppningar inför sommaren. På en ö. Utan sin älskade sköthäst. Med sin odrägliga syster. Men så träffar hon hästen Lavendel. Och lär känna killen Nico. Plötsligt verkar sommaren bli helt okej ändå …

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Törst
Av Lizzie Wilcock
Ibland måste du gå vilse för att hitta dig själv.
Karanda behöver ingen. Tycker hon. På väg till sitt sextonde fosterhem kraschar bilen hon åker med. Plötsligt är hon ensam i vild-marken. Det enda hon har med sig är en ryggsäck, en flaska vatten och en gammal bild av en mamma som hon inte har sett på åratal. Det här är hennes chans att fly från sitt gamla liv! Det finns bara ett problem … åttaåriga Solomon.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 12 april 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

På grund av ökade inköps-, tryck- och fraktkostnader så höjs priset med 39 kr fr.om denna box.