GIRL:IT

DRAW:IT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Plocka fram din kreativa ådra testa vilket ritsätt som passar just dig! Vi har också tagit en titt på sociala medier och alla duktiga fan art-tecknare som finns där. Mästerkocken Tove Crona bjuder på ett härligt recept lätt att följa. Och så pratar vi om hur viktigt det är att stressa ner, med smarta tips om hur man minskar stress och press. Dessutom en poster på sötaste och coolaste djuret: sengångaren.
• Mjukisdjur – sengångare: Samla alla! I denna box får du den utrotningshotade sengångaren.
• Rita sjöjungfrur & andra söta varelser: En bok där du lär dig rita gulliga varelser steg-för-steg.

Du får en av böckerna:

Cass och gänget på Bubbelgatan – Mysteriet med Klubbhuset – Läsnivå Start
Av Erika McGann
Cass och hennes bästa kompisar, Lex och Nicholas, är gänget på Bubbelgatan! De utreder brott, löser mysterier och är med om spännande äventyr. De har till och med ett eget, hemligt klubbhus! Men det verkar som att någon använder klubbhuset när de inte är där?! Saker flyttar på sig, kakor försvinner och dörren står öppen när de kommer. Vem är det som använder deras klubbhus? Följ med Cass och hennes kompisar på deras knasiga upptåg – perfekt för alla som älskar humor och mysterier!

En evig sommardag – Läsnivå 1
Av Dorian Cirrone

På sin sista sommarlovsdag hittar Haleigh en förpackning med mystiska oljefärger i sin ryggsäck. Hon målar en tavla med dem och nästa dag vaknar hon upp … till samma dag som igår? Färgerna är magiska! Nu har hon en möjlighet att få stanna i sommaren för alltid! Men det har ett högt pris att stanna på en och samma plats för alltid … En magisk berättelse om familj och vänskap – och om att växa upp.

Vintermagi – Läsnivå 2
Av Amy Wilson
Som om det inte var tillräckligt jobbigt att ens mamma döpt dig till Ugglan. Tänk att du då dessutom upptäcker att du har magiska vinterkrafter! Kan Ugglans krafter ha någon koppling till hennes mystiska pappa? Vem är han egentligen? Allt får sitt svar när Ugglan hamnar i vinterns magiska värld för första gången … Brr, följ med in i vinterns magiska värld!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 15 april 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).