GIRL:IT

DO:IT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet
: DO:IT! Inspireras av modiga tjejer som förändrat världen – vad vill du själv förändra? Ibland behövs bara att någon peppar en för att man ska våga lite mer och utmana sig själv. Läs också om roliga och galna rekord, kändisar som vågar sticka ut både vad gäller stil och att prata om svåra saker. Och så berättar vi om ett gäng modiga djur genom historien.
• Mobilhållare: Bär mobilen runt armen när du sportar!
• Glittrig penna: Skriv ner dina tankar och mål med en glammig penna!
• Magnetark: Gör egna magneter! Måla dina favoritmotiv och klipp ut.

Du får en av böckerna:

En hemlig drake – Läsnivå Start
Av Moa Mansén
– Jag önskar …, säger Siri tyst för sig själv.
Men varför önska sådant som inte kan hända? Det är då hon hör det. Ett plopp. Alldeles bakom henne. Och en duns.Hon vänder sig om, blinkar, och så är den där. En drake.

Siri älskar djur över allt annat. Tänk att få ha ett eget husdjur! Men Teo, Siris bror, är jätteallergisk och mamma säger nej till att ha djur hemma. När Siri läser en gammal sagobok så önskar hon sig något. Och det är då draken dyker upp. Har hon önskat dit en drake …?

Emily Sparkes och tävlingskatastrofen – Läsnivå 1
Av Ruth Fitzgerald
Emily har av misstag råkat anmäla sin mamma till den tevesända tävlingen En mamma på miljonen. Och när hennes mamma faktiskt kommer med är Emily mer chockad än någon annan! Hennes mamma är långt ifrån den perfekta mamman, hon kan ju varken baka eller sy! Emily måste definitivt fixa en makeover till sin mamma, som helst går runt i gummistövlar. Hur ska det här egentligen gå?

Utan filter – Läsnivå 2
Av Anna Mainwaring
Tulip är känd för sina sminkvideor ochnär hon blir utmanad till att vara med i ett överlevnadsprogram på tv tackar hon jaför att få undkomma sin tokiga mamma,som tycker att allt i deras liv passar psociala medier. Alla förväntar sig att Tulip ska misslyckas,men kan hon bevisa för världen, och Harvey, den söte nye killen som börjat påhennes skola, att hon är mer än bara ett sött ansikte, som kan mycket om smink? Kommer Tulip lyckas lägga ifrån sig sin telefon och sitt smink tillräckligt länge för att inse att hon klarar sig utan dem båda? Följ med på en reality-upplevelse utöver det vanliga!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 12 januari 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).