PENNY & FRIENDS

DIY!

X = OBS! Innehållet i denna box skiljer sig lite från hur det var planerat. Anledningen är kraftiga förseningar orsakade av båthaveriet i Suez-kanalen. Utlovat innehåll kommer dyka upp i boxar längre fram. Som kompensation skickar vi med en extra överraskning i denna box.

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet:Pyssel och DIY blir det gott om i det här numret av Penny. Och missa inte vår exklusiva intervju med Spanska ridskolan!
DIY-magneter: OBS! Denna produkt ersätts med en överraskning.
Måla med stickers: OBS! Denna produkt ersätts med en överraskning.
Whiteboard med penna: Perfekt i stallet eller i ditt rum. Pennan har en smart suddifunktion så att du kan använda whiteboarden hur många gånger som helst.
Extra överraskning!


Du får en av böckerna:

Sparky och spöket – Läsnivå 1
Av Jane Ayres
Ponnyn Sparky är ny på ridskolan. Och nästan direkt efter att han flyttat in, börjar konstiga saker hända! Ridskoletjejen Thea blir misstänksam. Så hon och ett par kompisar bestämmer sig för att gå till botten med mysteriet …

Spökritten – Läsnivå 2
Av Sofia Wallin
Ella tillbringar höstlovet hos sin mormor, mitt ute i ingenstans. Det enda som finns i närheten är skog och hav. Och en granngård med två ensamma syskon och vackra fullblod. Men varför är hästarna så oroliga? Har det något att göra med flickan och hästen som försvann för länge sedan …? Följ med på mysrysarstämning!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 6 maj 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).