PENNY & FRIENDS

CONNEMARA!

Innehållet i denna box skiljer sig lite ifrån hur det var planerat. Det utlovade halsbandet kommer istället i den box som skickas ut i slutet av november (Vintermys-boxen).

DU FÅR:

• PF-magasinet: I det här numret kollar vi in den vackra connemaran lite extra, men det blir så klart mycket annat också!
• Örngott: Superhästigt örngott att drömma hästiga drömmar på – till dig och din kudde! Ersätter halsbandet!
• 2 badges: Perfekta på väskan, jackan eller var du vill! Diameter: 5,5 cm.
• Posteralbum: 13 fina posters till dig!

Du får en av böckerna:

Halflinger på rymmen – Läsnivå 1
Av Andrea Wandel
Haflingerna på Sonnenhof hålls instängda. Flockens ledare kan inte begripa varför. De ville ju bara spana in grannens majsfält … Hästarnas ägare tror att hon har koll på busfröna. Men så hör de ljudet av gråt från skogen. Någon behöver hjälp. Haflingerligan måste rymma igen!

Hingsten från havet – Läsnivå 2
Av Pamela Kavanagh
Ceri tillbringar sommaren på ett tävlingsstall. Platsen, där stallet ligger, tycks höljd i mystik. Märkliga ting sker, men det pratas inte om dem. Som Taladinn, hingsten från havet. Olycksbådande, onämnbar, ses bara vid fara. Och så tidvattnet. Som kommer och går. Ständigt, evigt. Ibland ens vän. Ibland ens fiende …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 30 september 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).