GIRL:IT

CHRISTMAS!

DU FÅR:

GIRL:IT-magasinet: Äntligen jul! Laddat magasin inför lååång ledighet! Följ med i vår julkalender, läs allt om megastjärnan Zara Larsson, dessutom roliga julkort från kändisar världen över och inte minst ett juligt test; vilken julkaraktär är du? Och som alltid fina posters att spara!
• Pepparkaksform: Unicorn-form för färgsprakande pepparkaksbak! Glöm pepparkaksgubbar och -gummor, satsa istället på en unicorn-pepparkaka med lite färgglad kristyr!
• Julset: Julklappsetiketter, julkort, stickers och granpynt – kort sagt allt du behöver för att fixa till en härlig jul!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och De Nördiga Feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Prinsessan Vet Allt är tillbaka! I Sagolandet börjar goda féer och gudmödrar förlora sina jobb – de har blivit ersatta av De Nördiga Feerna, som låter vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Häng med på ett nytt, roligt och knasigt äventyr i Sagolandet!

Amelias räddning – Läsnivå 1
Av Becky Citra
Amelias värld rasade när hennes föräldrar flyttade isär och hon var tvungen att lämna sitt gamla liv bakom sig. Men så flyttar Duke och Gabriella in i källaren med alla sina djur! Men det är inte så lätt att gömma en massa djur, speciellt inte från Amelias mamma …

Dansa i snön – Läsnivå 2
Av Jean Little
Som treåring hittades Min övergiven. Hon har ingenting. Inga föräldrar, ingen födelseattest, inga bilder från när hon var liten. Hon har flyttats från det ena fosterhemmet till det andra. Men så sveper Jessica Hart plötsligt med Min in i en ny och okänd värld. Kommer Min äntligen att hitta en riktig familj?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på “Min sida“. Sista avbeställningsdatum: 10 december 2020.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir.