GIRL:IT

CHRISTMAS!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Christmas! Visst är det roligt att tänka ut och slå in små julklappar till nära och kära! Vi visar sätt att fixa fina julklappar, gärna med återbruk. Vi berättar om jultokiga personer, om julen förr och nu och hur firar man egentligen jul i andra länder? 2024 står för dörren, vad kan du vänta dig av nästa år? Vi blickar framåt, men tittar också tillbaka på året som varit. God jul & gott nytt år!
• 2 stycken stjärnhalsband: Du behöver inte ens välja; du får både ett silverfärgat och ett guldfärgat halsband. Längd halskedja: 47 cm.
• Juliga glasögon: Roliga brillor till julfesten!
• Julklappstiketter: Fyra fina etiketter att sätta på julklapparna!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt och de nördiga feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
I Sagolandet förlorar goda féer och gudmödrar sina jobb – de har blivit ersatta av De Nördiga Feerna. Till skillnad från traditionella goda féer, som ger alla tre önskningar var, så har De Nördiga Feerna en hemsida, där vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Vad skulle kunna gå fel …?

Rävsystrar – Läsnivå 1
Av Kathi Appelt & Alison McGhee
Jules älskar sin storasyster Sylvie. Sylvie, som är vacker som deras mamma, som är bäst på att göra snöfamiljer, och som springer snabbare än någon annan.

I ena stunden är Sylvie där, i nästa har hon försvunnit från Jules.

En rävunge föds, som är både räv, men också något mer. Hon känner att det finns någon som hon hör ihop med, någon hon är bunden till. Jules.

Kanske får man ibland tillbaka personer som försvunnit. Kanske som en räv.

Aldrig någonsin Läsnivå 2
Av Tom Ellen & Lucy Ivison
Skolresan till den franska skidorten går inte som planerat. Matilda, som kallas Dansmusen, har bråkat med sina tjejkompisar och Jack vet inte alls hur han ska prata med tjejer. Men när en fransk popstjärna − som ser ut precis som Jack − anländer på orten, så börjar de snöiga backarna bli lite mer intressanta …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 7 december 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).