GIRL:IT

NÄSTA BOX: CHRISTMAS!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: CHRISTMAS! Julen står för dörren! Lediga dagar och mycket mys med familj och vänner. Bulla upp med Toves fluffigaste lussebullar. Vi har hittat på några nya jultraditioner – testa och se vilken av dem som passar dig bäst! Mys med vänner vill man ju alltid ha, men hur hanterar man avundsjuka, både sin egen och andras? Pepp och tips i nästa nummer. Dessutom GIRL:IT:s julkalender och tips på drömmiga julklappar. God Jul!
• Lär dig rita-bok: Rita och fyll i roliga julmotiv på längden och tvären!
• Filtpennor: Ett set om åtta stycken pennor i juliga färger som passar ritboken perfekt.
• Stickers: Juliga klistermärken att till exempel piffa upp julklappar och julkort med!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Silverenhörningen– Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Evie har flyttat till en ny stad och måste börja i en ny skola. Men tänk om hon inte hittar några vänner där? Tur att farmor Iris skickar en present som kommer fram precis i tid för att muntra upp Evie: ett fint armband! Men det är något konstigt med armbandet … det verkar vara magiskt!

Helt magiskt – Läsnivå 1
Av Elaine Vickers
Blyga Grace ser inte fram emot att börja skolan igen efter att hennes bästa kompis flyttat. Jada vill inget annat än att hitta sin mamma, som försvann för flera år sedan. Och Malia är rädd för att hennes nya lillasyster kommer förändra hela hennes familj.

När de tre tjejerna var för sig hittar ett mystiskt skattskrin på biblioteket och fyller det med sina egna små skatter börjar de känna sig mindre ensamma. Men ska de lyckas förvandla skatterna till det som alla tre egentligen letar efter: sann vänskap?

Dansa i snön– Läsnivå 2
Av Jean Little
Som treåring hittades Min övergiven. Hon har ingenting. Inga föräldrar, ingen födelseattest, inga bilder från när hon var liten. Hon har flyttats från det ena fosterhemmet till det andra, men aldrig precis före jul – som nu. Det ser mörkt ut, ändå kan Min inte låta bli att hoppas på ett mirakel. Och kanske blir hon bönhörd, för om det är någon som kan utföra mirakel är det just doktor Jessica Hart. Samma Jessica som plötsligt sveper med Min in i en ny och okänd värld …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 8 december 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).