GIRL:IT

CHRISTMAS!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: CHRISTMAS! Det är några veckor kvar, men hög tid att skriva julens önskelista. Testa dig; vilken önskelistetyp är du? Vi tipsar också om toppenklappar till föräldrar, kompisar och syskon. Vad ska du hänga i granen i år? Julpyssla och gör dina egna finaste dekorationer. Dessutom har vi tagit en titt på hur kändisarna firar jul. God Jul!
Mjukisdjur: Panamansk gyllene groda. Samla alla! I den här boxen får du den utrotningshotade panamanska gyllene grodan.
2 överraskningar: Julklappar vi inte avslöjar i förväg! Du får två stycken!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Den förtrollade hundvalpen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Vad skulle du göra om du hade ett magiskt armband som gjorde att leksaker blev levande? Evies farmor har skickat ett nytt armband och den här gången blir ett gosedjur en riktig, livs levande hund! Hur ska Evie och hennes vänner lösa det här äventyret? Följ med på en magisk resa tillsammans med Evie!

Önsketrädet – Läsnivå 1
Av Katherine Applegate
Träd är inte så bra på att dra skämt, men de kan verkligen berätta historier … Röd är ett väldigt gammalt träd och man skulle kunna säga att Röd har sett allt. Tills en ny familj flyttar in. Alla välkomnar inte den nya familjen och Röds erfarenheter som ett Önsketräd blir plötsligt viktigare än någonsin. Folk säger att träd inte kan prata. Men kanske behöver de bara att någon lyssnar? Så följ med, sitt ner och lyssna på Röds historia.

Ljusglimtar – Läsnivå 2
Av Ann Coburn
Ellies lillebror Danny försvinner utan ett spår. Den enda som kan hitta honom är Ellie. Men hur? Några ljusglimtar på ett berg leder både Ellie och Danny på en magisk resa till en annan värld.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 21 november 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).