GIRL:IT

CHILL OUT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: CHILL OUT! Dags att relaxa! Hur gör kändisarna när de kopplar av? Fortfarande lite kallt ute, men snart kommer våren och med den är det dags för utepicknick med kompisarna. Perfekt sätt att tagga ner en stund. Du får också tips på andnings- och avslappningsövningar. Och tänk på att sömn är det bästa sättet för att orka, viktigt att inte slarva med den.
• Hårband: Mjau! Gulligt och smart hårband, med söta kattöron.
• Stress-katt: Kläm och kom ner i varv med kattig stressboll. Längd: ca 5 cm.

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt – och De Nördiga Feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
I Sagolandet förlorar goda féer och gudmödrar sina jobb – de har blivit ersatta av De Nördiga Feerna. Till skillnad från traditionella goda féer, som ger alla tre önskningar var, så har De Nördiga Feerna en hemsida, där vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Vad skulle kunna gå fel …?

Philippas tre önskningar – Läsnivå 1
Av Liz Kessler
Det är inte helt lätt att få en missnöjd fe till syster! Daisy har nämligen blivit utsedd till att vara Philippas fe-syster. Men Daisy gillar inte människor, eller sitt nya uppdrag. Daisy måste ändå se till att få jobbet gjort – hon är ju ansvarig för Philippa. Philippa ska nu hitta tre bra sätt att använda sina önskningar på, vilket visar sig vara svårare än man kan tro! Speciellt när varje önskning bara gör allt värre … Kommer Daisy att lyckas, eller upprepa fiaskot från sitt föregående uppdrat? Och kommer stackars Philippa lyckas ta sig ur allt fe-trassel?

Du vet inget om mig– Läsnivå 2
Av Sophie Bennett
Jag och min bästis Rose … tillsammans i ett band. Vi skulle sjunga ihop och ta oss till finalen i världens största musiktävling – Killer Act. Men så fick vi höra att en av oss måste bort. Fast ingen skulle ju någonsin dumpa sin bästa vän inför miljontals tittare … Eller? Om det är så här att vara känd kan det kvitta. Alla pratar om oss, men ingen vet sanningen …

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 3 mars 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).