PENNY & FRIENDS

BFF!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Vad vore livet utan bästa vänner? Oavsett om det är en fyrbent varelse eller en människa som är din bästa vän  så är det här numret för dig!
• Anteckningsbok: Linjerade blad inuti och gulliga hästar utanpå!
• Söt plåtask: Hjärtformad plåtask, perfekt för hästgodis och annat. Diameter: 7cm.
• Badge-set: Fyra söta badges med BFF-tema till dig.

Du får en av böckerna:

Ponnylägret – Chloe och Cracker – Läsnivå 1
Av Kelly McKain
Jag har en egen ponny i en vecka!

Jag vill så gärna vinna hopptävlingen på Charm, den perfekta ponnyn. Men istället har jag fått Cracker! Är min dröm om att rida felfritt, helt omöjlig nu? Följ med Chloe under en vecka på Solbackas ridläger – kommer hon lära sig rida Cracker eller kommer det sluta med ett dopp i vattengraven?!

I rosens krets – Läsnivå 2
Av Jessica Day George
När föräldralösa Anthea Thornley får ett brev från en farbror hon knappt visste att hon hade så vågar hon äntligen tro att hon har hittat ett hem där hon kan få stanna. Men väl framme vid sitt nya hem upptäcker hon att hennes farbror föder upp hästar – djur som är förbjudna att äga och föda upp. Vad som är ännu märkligare är att det verkar som att hon kan höra hästarnas tankar …

Men allt är inte som det verkar i kungariket och när faran kommer till Antheas hem och hotar hennes nya familj och hästarna, har hon inget annat val än att ge sig ut på en farofylld resa!

Friends-bok!
Till dig som samlat alla böcker i Penny & Friends läsnivå 2:
Den svarta svanen Läsnivå 2
Av Catherine Fisher
En osynlig flicka, ett parlament av ugglor och en penna som skriver av sig själv – vägen till Den svarta svanens trädgård kanske blir Serens, Tomos och den mekaniska kråkans farligaste äventyr hittills. Lyckas de hjälpa kråkan att återfå sin mänskliga form igen? Och kommer de att hinna tillbaka till Plas-y-Fran innan det är för sent?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 4 september 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).