GIRL:IT

BE YOU!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Be you! Våga vara du! Visst låter det så himla självklart, men det är inte alltid så enkelt. I nästa nummer får du massor av pepp om hur du vågar känna och visa känslor. Gör vårt test och ta reda på vilken stil som är du. Läs också roliga fakta om stilar och stilbildare de senaste hundra åren. Dessutom skriver vi om självförtroende och självkänsla, två bra saker.
• Kuddfodral: Somna sött med finaste pandan på kudden. Mått: 50×60 cm.
• Dörrhängare: Rolig dubbelsidig hängare till din dörr.
• Överraskning: En spännande liten sak till dig.

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt – och de nördiga feerna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
I Sagolandet förlorar goda feér och gudmödrar sina jobb – de har blivit ersatta av De Nördiga Feerna. Till skillnad från traditionella goda feér, som ger alla tre önskningar var, så har De Nördiga Feerna en hemsida, där vem som helst kan köpa vilken önskning som helst. Vad skulle kunna gå fel …?

Level Up – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Bästa kompisarna Flo och Max har fastnat i ett datorspel, där alla är ute efter dem … Det är dags för dem båda att levla!

Flo har spelat Star Smasher tusen gånger. Men spelet är inte riktigt lika lätt när man själv är med i det och står öga mot öga med den ondskefulla kejsaren och hans armé … Kan Flo och Max rädda kejsarriket och sig själva? Eller kommer det bli GAME OVER?

De övergivna Läsnivå 2
Av Carlie Sorisiak
Ända sedan hennes syster Grace rymde mitt i natten, utan att ens säga hejdå, har Linny varit intresserad av människor som försvinner. Sebastian kan berätta allt om hur många galaxer det finns, eller hur mycket plutonium väger. Men han vet inte vem hans riktiga pappa är. Trots att de aldrig träffats har Linny och Sebastian något gemensamt: De är båda besatta av den berömda författaren Álvaro Herrera, som försvann spårlöst för tre år sedan, men som plötsligt dykt upp igen. Ju mer Linny och Sebastian lär sig om mysteriet med Álvaro, ju närmare kommer de svar – på mer än ett mysterium.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 11 maj 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).