GIRL:IT

BE MY VALENTINE!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Be my Valentine! Alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle att överösa kompisar och familj med kärlek i kubik! Vi tipsar om sätt att visa uppskattning på och så får du rolig fakta om djurens kärleksliv. Dessutom bjuder Tove på smarrigaste semlan!
• Mysiga sockar: Sötaste sockarna att ta på när du vill mysa riktigt mycket!
• Squishy-hjärta: Squishy och klistermärke i ett! Perfekt att hålla i när man känner sig lite stressad. Diameter: 5,5 cm.
• Överraskning: En överraskning är en överraskning!

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Älvornas bo – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tänk om du hade ett magiskt armband som gjorde att du kunde trolla fram vad som helst?

När Evie hittar några busiga älvor i trädgården intill vet hon att det är dags att bege sig ut på ett nytt magiskt äventyr!

Önsketrädet – Läsnivå 1
Av Katherine Appelgate
Träd är inte så bra på att dra skämt, men de kan verkligen berätta historier … Röd är ett väldigt gammalt träd och har sett det mesta. Röd är områdets ”Önsketräd”, vilket betyder att folk kommer dit för att lämna sina önskningar, skrivna på tygstycken och knyta dem runt trädets grenar. Man skulle kunna säga att Röd har sett allt. Tills en ny familj flyttar in. Alla välkomnar inte den nya familjen och Röds erfarenheter som ett Önsketräd blir plötsligt viktigare än någonsin. Folk säger att träd inte kan prata. Men kanske behöver de bara att någon lyssnar? Så följ med, sitt ner och lyssna på Röds historia.

En räv av sammetLäsnivå 2
Av Catherine Fisher
Efter att ha räddat Tomos från förtrollning njuter föräldralösa Seren Rhys av sin första sommar på Plas-y-Fran. Men när hösten kommer tar den med sig en mystisk ny guvernant som verkar ha för avsikt att dra Tomos bort från Seren och hans familj. Farliga figurer lurar i huset och Seren fruktar det värsta, så hon ber den mekaniska kråkan om hjälp. Kan han nå henne i tid, och kommer Tomos att kunna fly de magiska varelserna som hotar att fånga honom?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 5 februari 2023.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).