GIRL:IT

BAKE:IT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: BAKE:IT! Förutom att det är supergott och mysigt att baka, så är det ju så kreativt och man kan helt släppa all annan stress. Vår bakexpert Tove Crona svarar på en massa bra frågor just runt bakning, och så bjuder hon så klart på nya mumsiga recept.Och som vanligt har vi roliga tester, plock och spanar in kändisar. Lite pepp också om puberteten, inte alltid så lätt att ta sig igenom.
• Din egen receptbok: Perfekt anteckningsbok att skriva upp nya smarriga recept i!
• Donut-magneter: Viktiga lappar och minnen sätter du upp med de här fina magneterna.
• Baksticka: Med bakstickan ser du snabbt om ditt bakverk börjar bli klart.

Du får en av böckerna:

Monstervakten Nelly – Läsnivå Start
Av Kes Gray
Nelly är inte rädd för monster. Sanningen är att hon faktiskt sitter barnvakt åt dem. Har du någonsin försökt lära en chund, en hund med sex ben, att sitta? Eller gjort pannkakor med en orange Squurm? Varje gång som Nelly ringer på dörren hos en monsterfamilj väntar nya utmaningar. Följ med på hennes galna barnvaktningsuppdrag!

Level Up – Block och pixlar – Läsnivå 1
Av Tom Nicoll
Fångade i ett videospel där alla är ute efter dem … Om Flo och Max någonsin vill kunna återvända till den verkliga världen, måste de LEVLA! Flo och Max har fastnat i ett av de tråkigaste spelen Flo vet. Men Max älskar det! Han är övertygad om att ifall de bygger den perfekta staden kommer de att kunna åka hem igen. Om Flo vill bevisa att han har fel måste hon samarbeta med de mest osannolika personerna … Kan Flo och Max hitta vägen ut eller blir det GAME OVER?

Flickan i Hasselskogen – Läsnivå 2
Av Judy May
Åh nej! Hur kan föräldrar vara så jobbiga? Poppys föräldrar bestämde sig för att flytta hela familjen från stan ut till landet. Inte skoj! Poppys nya klasskompisar är inte alls särskilt snälla. De tycker bara att hon är en ytlig stadstjej … Men så börjar det hända mystiska saker, Poppy får brev i Hasselskogen (brev – mitt ute i en skog!), paret på Äggfarmen är mer otrevliga än vanligt och det börjar försvinna mat och andra saker från gården! Ska Poppy lyckas få några kompisar? Och ska hon lista ut vem det är som egentligen skriver breven till henne?

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 18 maj 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).