GIRL:IT

BACK TO SCHOOL!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Back to school! Sommarlovet var lååångt, men nu ska det bli kul att börja skolan igen!
Fidget bubbles: Avslappnande och kul! Tryck på bubblorna från båda hållen.
Silvrig gympapåse: Börja skolan med stil! Du får en cool, silvrig bag till gympan.
Överraskning: Är det en överraskning så är det!

Du får en av böckerna:

Lottie Liptons äventyr – Kairokattens förbannelse & Stenens hemlighet – Läsnivå Start
Av Dan Metcalf

Välkommen till British Museum – där underliga saker alltid verkar hända. Tur att Lottie Lipton finns där för att lösa mysterierna! Först försvinner den värdefulla Kairokatten från sin utställning och sedan bryter sig någon in på museet …Kan du hjälpa Lottie och hennes vänner med att lösa gåtorna innan det är för sent?
Psst, den här boken innehåller två olika berättelser!


Drömhäxan – Läsnivå 1
Av Allan Stratton
Det är det tolfte året av Den Stora Fasan. Drömhäxan är ute efter prinsessan Olivias hjärta, som betalning för en trollformel hon gav kungen och drottningen flera år tidigare. Ingen går säker. Men det tänker Olivia ändra på.
Roligt, spännande och oväntat! Helt i bästa Roald Dahl-anda!

 

De övergivna – Läsnivå 2
Av Carlie Sorosiak
Ända sedan hennes syster Grace rymde mitt i natten, har Linny varit intresserad av människor som försvinner. Sebastian kan berätta allt om hur många galaxer det finns, eller hur mycket plutonium väger. Men han vet inte vem hans riktiga pappa är. Trots att de aldrig träffats har Linny och Sebastian något gemensamt: De är båda besatta av den berömda författaren Álvaro Herrera, som försvann spårlöst för tre år sedan, men som plötsligt dykt upp igen. Ju mer Linny och Sebastian lär sig om mysteriet med Álvaro, ju närmare kommer de svar – på mer än ett mysterium.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 15 augusti 2021.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).