GIRL:IT

BACK TO SCHOOL!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: BACK TO SCHOOL! Visst känns det alltid lite pirrigt av förväntan när skolan börjar efter ett lååångt sommarlov? Både kul och lite läskigt. Vi hjälper dig lösa olika problem som kan dyka upp. Viktigt med en bra start på dagen också, du får smarta tips på hur du fixar frullen! Och undrar du hur hösten kommer att bli så bjuder vi så klart på ett stort höstterminshoroskop!
• Ryggsäck: Gå till skolan med stil! Cool bag till böcker och gympa!
• Klisternotisar: Kom ihåg viktiga saker med färgglada notisar!
• Linjal: Skolarbetet blir roligare med en linjal med sugproppar!

Du får en av böckerna:

Prinsessan Vet Allt – och de försvunna prinsarna – Läsnivå Start
Av Babette Cole
Den här sagan har allt: Blivande prinsessor, illaluktande troll, en smart jätte, en listig häxa, hundratals grodor och paddor och – såklart – Prinsessan Vet Allt!

Prinsessan Vet Allt är inte som andra prinsessor: hon kör motorcykel, vill aldrig gifta sig och det är hon som räddar prinsarna. Nu kör vi!

En oväntad syster– Läsnivå 1
Av Olugbemisola Rhuday-Perkovich & Audrey Vernick
Det enda som Naomi och Naomi har gemensamt är sina förnamn. Ja, och att deras föräldrar har börjat dejta varandra. Suck!

Deras dejtande föräldrar tycker det skulle vara jättebra om deras döttrar blev bästa kompisar. Därför tvingar de Naomi och Naomi att gå med i en programmeringsklubb, där båda tjejerna måste hitta ett sätt att jobba tillsammans.

Men kommer de även kunna hitta ett sätt att bli en riktig familj?

Emmy levlar– Läsnivå 2
Av Helen Harvey
Emmy är en stjärna på datorspel och spelar som en eldvarelse med magmaklor och en eldsprutande mun. När hennes spelvideo blir viral, får hon plötsligt tusentals fans som vill se henne besegra den stora drottning Komposta.

Livet i skolan är inte lika enkelt – framför allt inte när drottning Elak, Vanessa, bestämmer sig för att Emmy är konstig. Konstig därför att hon har dålig handstil, hemska kläder och inte har någon pappa.

Emmy har redan besegrat drottning Komposta. Nu är det dags att levla och besegra drottning Elak en gång för alla.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 17 augusti 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).

På grund av ökade omkostnader höjs priset med 20 kr fr.o.m. nästa box.