PENNY & FRIENDS

ÄVENTYR!

DU FÅR:

• PF-magasinet: Sommar + sol + hästar = Äventyr!
Nyckelringskompass: Det är ju rätt bra att veta vart man är på väg när man är på äventyr. Eller hur!? Enkel att fästa överallt.
Gigaposter: Dubbelsidig poster med fina hästmotiv. Mått: 57 x 82 cm.
Solglasögon: Hästiga solbrillor!

Du får en av böckerna:

Drömponnyn – Läsnivå 1
Av Amanda Wills
Ett underligt hus högt uppe på en klippa vid havet. Och en ännu underligare faster. Som tror på magi … Hur ska Ella stå ut en hel vecka här? Magi är ju trams! Så for hon se tavlan på den vackra ponnyn. Och blir som förtrollad. På natten drömmer hon konstiga drömmar. För det är väl bara drömmar? Eller …?

Ovänner i stallet – Läsnivå 2
Av Anna Sellberg
– Jag ska få en häst! Vi ska åka och titta på den i helgen.
Bilden föreställde en kraftigt byggd häst som stod i en lerig hage. Färgen var vit med bruna prickar, den hade vackert huvud med stora ögon och tunn, spretig pannlugg. Jag kände hur avundsjukan växte inombords, trots att jag försökte låta bli att känna av den. Jennies bästa kompis Milla ska få en alldeles egen häst. Och även om Jennie får hjälpa till, och rida Figaro när hon vill, så känns det ensamt. Vem ska hon nu vara med på ridskolan? Och varför är Ylva i Millas nya stall så taskig mot dem? Häng med Jennie, Milla och Figaro på deras äventyr tillsammans!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 24 juli 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Logga in på Min Sida för att se vilken din nästa box blir. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).