GIRL:IT

ALL IN!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: ALL IN! Nu sparkar vi igång det nya året med full kraft! Alla ska med. Ett nytt år ligger framför dig – hur hoppas du att ditt 2023 ska bli? Kanske dags för en ny utmaning? Du får många förslag på det i det här numret. Liksom ett stort årshoroskop och tips på hur du når dina mål. 2023 – här kommer vi!
• Fidget-orm: Vrid, böj och skapa alla möjliga roliga former av den här fidget-ormen.
• Vägg-sticker: Två coola klistermärken i megaformat att sätta på väggen. Storlek: A4.
• Armband: Glittrigt, elastiskt armband med ett litet hänge.

Du får en av böckerna:

Evies magiska armband – Den förtrollade hundvalpen – Läsnivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Vad skulle du göra om du hade ett magiskt armband som gjorde att leksaker blev levande? Evies farmor har skickat ett nytt armband och den här gången blir ett gosedjur en riktig, livs levande hund! Hur ska Evie och hennes vänner lösa det här äventyret? Följ med på en magisk resa tillsammans med Evie!

Flickan som pratade med träd – Läsnivå 1
Av Natasha Farrant
Tro på att träd är magiska.Olivias bästa vän är en ek och den är i fara. När hon förflyttas in i dess magiska värld, ger hon den ett löfte. Hon möter allt från träd med djupa rötter och långa grenar, till en skog under vatten, vilda äppelträd och en hämndlysten buxbom. Hon har sju timmar på sig och sju träd och dess berättelser att lyssna på. Och Olivia håller sitt löfte.

Nancy Parker – DeckargåtaLäsnivå 2
Av Julia Lee
Nancy har precis fått sitt första jobb som tjänsteflicka hos fru Bryce. Det är kanske inte hennes drömjobb – hon skulle hellre bli detektiv och lösa massa mysterier, som i alla deckarromaner hon läser. Men hon upptäcker snart att det minsann händer mystiska saker rakt framför näsan på henne … Dags för Nancy Parker att börja arbeta – och inte bara med dammvippan, utan även med sin alldeles egen deckargåta!

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 12 januari 2023.