GIRL:IT

NÄSTA BOX: HÖSTHÄRLIGT!

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: Hösthärligt! Man vill ju bara njuta lääänge av den här härliga tiden, mellan sommar och jul. Gör ett roligt test som berättar vem du är, och spana in mysiga höstkläder. Vi tipsar om nya roliga spel och appar – du vet väl förresten att GIRL:IT har sin egen app nu? Och så hittar vi så klart höstpeppen!
Dörrposter: Maffig poster, som täcker hela dörren, med Shawn Mendes. Storlek: 180 x 58 cm.
Nyckelring: Fluffig nyckelring i höstens härliga färger!
Skodekorationer: Smarta små reflekterande dekorationer att sätta på skorna, så du syns lite bättre i höstmörkret.

Du får en av böckerna:

Lottie Liptons äventyr – Kairokattens förbannelse – Läsnivå Start
Av Dan Metcalf
Välkommen till British Museum – där underliga saker alltid verkar hända. Tur att Lottie Lipton finns där för att lösa mysterierna! Först försvinner den värdefulla Kairokatten från sin utställning och sedan bryter sig någon in på museet … Kan Lottie och hennes vänner följa ledtrådarna och lösa gåtorna innan det är för sent?

Psst, den här boken innehåller två olika berättelser!

Rävsystrar – Läsnivå 1
Av Kathi Appelfelt & Alison McGhee
Jules älskar sin storasyster Sylvie. Sylvie, som är vacker som deras mamma, som är bäst på göra snöfamiljer, och som springer snabbare än någon annan. I ena stunden är Sylvie där, i nästa har hon försvunnit från Jules.

En rävunge föds, som är både räv, men också något mer. Hon känner att det finns någon som hon hör ihop med, någon hon är bunden till. Jules. Kanske får man ibland tillbaka personer som försvunnit. Kanske som en räv.

Världen bakom tavlorna – Läsnivå 2
Av Alexander Vance
Det finns en värld bakom tavelduken. En värld där konst lever, andas, skapar och förstör. Claudia Miravista älskar konst, men ser bara det som finns på ytan. I alla fall tills pojken Pim dyker upp i en av hennes tavlor. Pim har varit instängd i världen bakom tavlorna i flera hundra år, på grund av en elak häxas förbannelse. Claudia är hans enda hopp att bli fri.

Med hjälp av en gammal konstnär och hennes magiska matlagning kommer Claudia in i konstens underbara och skrämmande värld. Claudia måste förstöra häxans makt och befria Pim. Men ingenting är riktigt som det verkar vara. Inte ens vänskap.

Vill du hoppa över nästa box, logga in på . Sista avbeställningsdatum: 2 oktober 2022.

Har du precis fått din Provbox kan din första ordinarie box vara en annan än den vi visar här. Likaså om du valt vår Lilla box (utan bok) eller Mellanbox (utan prylar).