5 böcker att läsa i hängmattan

Snart är sommaren och semestern här, och vad är väl bättre än att spendera lata sommardagar med en bok? Här är 5 boktips från oss!

Sommarboken – Tove Jansson
En riktig sommarklassiker, om Sophia och hennes farmor och vänskapen dem emellan. För de där dagarna när regnet aldrig vill ta slut, eller när det är för varmt att vara utomhus eller när du bara är sugen på en riktigt bra bok, helt enkelt!

Harry Potter och de vises sten – J. K. Rowling
I år är det 20 år sedan Harry Potter släpptes på svenska och det firar Harry Potters svenska förlag med att släppa alla böckerna med nya omslag. Återvänd till Hogwarts och Harry Potters magiska värld medan du njuter av sommardagarna!

Alexia och regnbågsfamiljen – Linda Skugge
En nyskriven bok av författaren Linda Skugge, som handlar om youtubern och influencern Alexia. Hon och hennes bästa kompis Ella ska på teaterläger i början av sommarlovet, men lägret blir inte som de tänkt sig. Lösningen? Gerillateater!
Njut av den här roliga och tankeväckande boken, som tar upp ämnen som kändisskap, vänskap och familj.

Mysteriet med Klubbhuset – Erika McGann
Kommer till alla med Läsnivå Start i GIRL:IT 1907. Cass och hennes vänner är gänget på Bubbelgatan – de utreder brott och löser mysterier. De har till och med ett eget, hemligt, klubbhus! Men det verkar som att någon använder klubbhuset när de inte är där …? Varje sommar förtjänar sitt lilla mysterium, så följ med Cass och gänget när de försöker lösa det här!

Läs en intervju med författarinnan Erika McGann här.

Var är Timmy? – Tim Cahill & Heath McKenzie
Timmy är tillbaka! Hacker och Studs har knyckt Timmys pokal och nu kan de befinna sig var som helst! Kan du hjälpa Timmy och hans vänner att hitta dem?
En rolig aktivitetsbok för alla Timmy-fans där ute, perfekt när man sitter i bilen, på väg någonstans, eller när man behöver ta en paus på stranden.

2019.08.16

Hvorfor hestebøker får barn (og deres foreldre) til å fortsette å lese

Hevoskirjoja lukevat lapset (ja heidän vanhempansa)

Varför hästböcker får barn (och deras föräldrar) att fortsätta läsa

Pidätkö sinäkin kesällä vapaata ääneen lukemisesta?

Ingen bindningstid
Hoppa enkelt över en box
Läsglädje till över 100 000 barn

Checka in våra olika boxar! Första boxen 29:- inkl. frakt.

Penny & Friends ger 100% häst- och läsglädje!

GIRL:IT ger 100% girl power och läsglädje!

Kickerz ger 100% fotbolls- och läsglädje!